body2last info

Info

 

Sinds de oprichting van Body2Last is de kwaliteit van de begeleiding tot vandaag de dag optimaal voor zowel mannen als vrouwen, jong of oud, ongeacht het bewegingsniveau, voor elke klant over de hele wereld.

Met de diversiteit van de begeleiding vanuit een professioneel oogpunt onderscheidt Body2Last zich van de meeste persoonlijke trainingen op uurbasis, zoals deze over het algemeen worden aangeboden door diverse sportscholen en trainers. Dit onderscheid zit in het aanbod van begeleiding in voeding, kracht- en conditietraining en de samenstelling van deze elementen. Dit moet aansluiten op iedere individuele levenswijze en moet leiden tot het realiseren van de persoonlijke doelstellingen. Alle begeleidingen worden nauwkeurig bijgehouden met aansluitend 24 uur nazorg; dit garandeert dat de persoonlijke begeleiding thuis of waar ook ter wereld wordt geboden door de Body2Last trainer. Binnen deze 24 uur kunnen er continu aanpassingen worden gedaan aan de trainingen en voedingsschema’s, wat de meest praktische planning voor de persoonlijke agenda van iedere klant garandeert!

Trainingen

De Course training is een voorbeeld van één van de vele pakketten van personal training dat weer divers uiteenloopt en ervoor zorgt dat er een combinatie mogelijk is van 1-op-1 personal training (in een periode van 12 weken met 2 evaluatiemomenten), persoonlijke voedingsprogramma’s en digitale nazorg tot 24 uur (waarbij u een reactie kunt verwachten op elke opmerking of vraag). Deze volledige begeleiding voor zowel mannen als vrouwen zorgt ervoor dat de doelstelling van het beste resultaat wordt gerealiseerd.

Naast de Course training is het ook mogelijk om deel te nemen aan het Body2Last training by the hour programma. Dit programma is samengesteld om elke klant van een volledige 1-op-1 persoonlijke begeleiding inclusief het persoonlijk voedingsprogramma en 24 uur nazorg te voorzien en uiteindelijk het gewenste resultaat te behalen.

Met het Online trainingsprogramma is het mogelijk met diverse online trainingsprogramma’s waar dan ook ter wereld aan de slag te gaan en met een zesmaanden lidmaatschap te worden voorzien van de op maat gemaakte trainingsschema’s inclusief de Body2Last workout bibliotheek!

Specialisaties

Body2Last is ook gespecialiseerd in wedstrijd- en fotoshootbegeleiding. Hierbij gaat het om het cosmetische resultaat van het lichaam en de lichaamshouding op de beste manier voor een jury of camera te presenteren. Het speciale Body2Last Fit and more programma biedt dan ook deze mogelijkheid. Met behulp van een gespecialiseerde wedstrijdtrainer wordt er een top fysieke presentatie klaar gemaakt voor welk doeleinde dan ook, met het BESTE resultaat als standaard.

Sinds januari 2015 is er het Body2Last Men programma voor de man met een drukke (werk)agenda en een druk huishouden, die daarbij niet de juiste balans van voeding en beweging kan bewerkstelligen. Met dit programma wordt er middels begeleiding een balans gerealiseerd van laagdrempelig tot hoogdrempelig, zodat ook de druk bezette man met gezin of (werk)agenda zijn streven naar fit tot aan een sixpack kan realiseren.

Het Body2last Women programma is voor de vrouw met een ideaalbeeld van hoe zij zichzelf graag wil zien (ook na een zwangerschap), die in combinatie met een drukke (werk)agenda of gezin graag de balans van beweging en voeding wilt behouden. Body2Last helpt om de kennis te implementeren tot een uiteindelijk persoonlijk resultaat dat al gauw leidt tot uitzonderlijke en fraaie vormen!

Body2Last faciliteert deze diensten in diverse steden met als thuisbasis Amsterdam. Body2Last is opgericht in 2012, door personal en elite trainer en oprichter Brian Blijd.

Personal Trainer Brian Blijd