voedingsadvies body2last

Persoonlijke voeding

B2L Persoonlijke voedingsbegeleiding

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Bij een volledige lichamelijke ontwikkeling en het behalen van de gestelde doelstellingen speelt voeding een grote rol. Body2Last geeft ook voedingsbegeleiding en ontwikkelt voor iedere klant een op maat gemaakt persoonlijk voedingsprogramma. De programma’s kunnen bij vooruitgang tegen een meerprijs worden aangepast om de lijn van progressie door te trekken.

De persoonlijke voedingsbegeleiding is geschikt voor iedereen: jong of oud, man of vrouw, van beginnend met tot aan ervaren in voeding en beweging!

B2L Supplement Info

 Supplement info en service

Het gebruik van voedingssupplementen zal in de meeste gevallen van toepassing zijn als het gaat om een aanpassing van voedingswaarde. Dit moet resulteren in extra kracht, fitheid, vitaliteit en herstel van het lichaam, zowel mentaal als fysiek.

Het gebruik van voedingssupplementen kan leiden tot verbetering van de dagelijkse prestaties. Body2Last is in staat zeer nauwkeurige adviezen geven als het gaat om het gebruik van voedingssupplementen. Op afspraak kan een consult worden gepland. Tijdens het consult wordt er een meting uitgevoerd ter verhoging van de kwaliteit van het advies over de aanschaf en het gebruik van de verschillende soorten voedingssupplementen.

Maak afspraak