body2last women

B2L Women

 

B2L Women

Body2Last Women

B2L Women, het ideale programma gemaakt voor elke vrouw (ongeacht haar leeftijd) die evenwicht wilt bereiken tussen voeding, beweging en de persoonlijke doelstellingen die zij voor ogen heeft. Dit programma richt zich op het behouden van een goede balans tussen het sociale leven en de dagelijkse activiteiten, met als resultaat vitaliteit, energie, kracht en conditie. Bij dit programma worden de vrouwelijke vormen geaccentueerd met een cosmetisch resultaat. Deze begeleiding is geschikt voor IEDERE vrouw, jong of oud, ongeacht genetische samenstelling of levensstijl!

Begeleidingsprogramma’s

Course training basic

Course training advanced

Course training premium

Training by the hour (minimaal 1 maand, 2 x per week)

B2L Babyfit

Body2Last Babyfit

Het B2L Babyfit programma loopt sinds 2015 en is gemaakt voor vrouwen die tijdens en na de zwangerschap fit willen blijven. In dit programma wordt begeleiding gegeven om tijdens de zwangerschap de conditie en de vitaliteit van de vrouw zoveel mogelijk te bevorderen. Ook voor vrouwen die na de zwangerschap weer fit en vitaal willen zijn met daarbij het gewenste cosmetische resultaat is dit het ideale programma.

Begeleidingsprogramma’s

Training by the hour (minimaal 1 maand, 2x per week)

B2L Weight Management

B2L Weight management

Het B2L Weight management programma is gemaakt voor iedereen: mannen, vrouwen en kinderen (vanaf 9 jaar). Het programma is bedoeld om een goede balans te behouden tussen leeftijd, lengte en gewicht, zodat de gezondheid en de vitaliteit optimaal zijn. In geval van overgewicht of extreem overgewicht zal er een traject volgen dat tijdens het intakegesprek door Body2Last zal worden voorgesteld, waarbij iedere stap op weg naar vooruitgang nauwkeurig wordt bijgehouden.

Begeleidingsprogramma’s

Course training premium

Training by the hour (minimaal 1 maand, 2x per week)

Maak afspraak