body2last fit and more

B2L Fit and more

B2L Men

Body2Last Fit 2 compete

In 2012 is Body2Last opgericht als één van de eerste programma’s voor de wedstrijdbegeleiding van fitnessatleten in de categorieën “bikini fitness” en “men’s athletic physique”. Tot op de dag van vandaag worden er jaarlijks atleten voorbereid op het wedstrijdseizoen. Doordat we beschikken over de benodigde kennis en ervaring in het begeleiden van de lichamelijke uitstraling, is Body2Last altijd in staat de begeleiding van alle atleten in te richten volgens de criteria die door de verschillende jury’s worden gehanteerd. Hiermee wordt de kans op goede resultaten aanzienlijk vergroot. Body2Last biedt niet alleen begeleiding aan elke atleet voor het podiummoment, maar biedt ook de nazorg die nodig is om deze extreem fitte vorm het hele jaar te behouden. Verder is Body2Last ook een ambassadeur van internationale deelname: voor atleten met de A-status onder begeleiding van Body2Last, zal Body2Last het management van de atleten verzorgen bij het presenteren van hun lichaam, zodat ze een niveau van bekendheid kunnen bereiken dat zich al snel commercieel uitbetaalt.

Begeleidingsprogramma’s

Course training basic

Course training advanced

Course training premium

B2L Fit2Photoshoot

Body2Last Fit 2 photoshoot

Dé begeleiding bij het verkrijgen van een “beach body”-look voor meer dan alleen het strand – ook voor een fotoshoot of meer. Dit kan bij Body2Last. Extra aandacht wordt besteed aan de lichamelijke blikvangers van mannen en vrouwen, of het nu gaat om rondingen of een wasbordje. Body2Last brengt symmetrie in de anatomie van elk lichaam en legt daarbij de nadruk op de gebieden die uiteindelijk het zelfvertrouwen vergroten dat iedere klant overal en in elke situatie uitstraalt!

Begeleidingsprogramma’s

Course training basic

Course training advanced

Course training Premium

Training by the hour (minimaal 1 maand, 2x per week)

B2L Fit2Perform

Body2Last Fit 2 perform in sports

Deze specialistische begeleiding is bedoeld voor atleten en sportbeoefenaars die hun techniek in hun eigen tak van sport willen versterken door middel van kracht, conditie of prestatie. Of het nu gaat om voetbal, atletiek, tennis of welke sport dan ook. Body2Last beschikt over de instrumenten en de kennis om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de prestaties van iedere sporter die zijn of haar sport naar een hoger niveau wilt tillen.

Begeleidingsprogramma’s

Course training basic

Course training advanced

Course training Premium

Training by the hour (minimaal 1 maand, 2x per week)

Maak afspraak