Body2Last training by the hour

Testimonials

Aangezien testimonials door klanten van Body2Last zijn geschreven, worden deze weergegeven in de oorspronkelijke taal.

Maria Torres, 46 years old

Four years ago I was diagnostocated with Complex regional pain syndrome (CRPS), this condition is a long term pain syndrome characterized by severe pain out of proportion to the original injury and is often accompanied by sensitivity and swelling.
I met Brian when he aproached me at the fitness, asked me about my condition than he offered his help.
I started training with him.
After a month training with him I did not need the help of the weelchair anymore and tree months later I was not only in the best shape of my life but I was also running without pain.
Brian has this attitude when he trains, that is not only a physical inprovement but also a positive mind set. If my body could talk it would say that there is a moment before and after Brian.
He change the way I see and treat my body.

Maria Torres

Ik ben Cherly Serradilla ben 37 jaar en woon in Oss.

Toen ik net bij Brian starten kreeg ik in mijn omgeving alleen maar te horen” jij bent gek voor een training helemaal naar Amsterdam te rijden”. Nu vragen ze ” Wie is je coach ook al weer? Hoe heet hij?”

En ja het is me het ritje op en neer naar Amsterdam echt waard. Ik heb hiervoor veel te veel geld en tijd uitgegeven aan verkeerde trainers die dachten het te weten, maar waar ik achteraf gezien alleen blessures aan over heb gehouden. Balen ja dat wel! Maar Brian leert me op de juiste manier te trainen zodat mijn lichaam ook sterker word. Hij weet precies waar hij mee bezig is en dat heeft mij weer vertrouwen in een coach gegeven. Ik kan gewoon mezelf zijn waardoor mijn trainingen ook prettiger zijn en beter gaan. En dat heeft natuurlijk ook een positief effect op het resultaat. Kortom ik ben super enthousiast en zal Body2Last ook bij iedereen aanraden.

Cherly Serradilla

Mijn naam is Rowdy Dettingmeijer en ben geboren op 12-02-1968.

Augustus 2016 ik zie mijzelf nog zitten met mijn dikke buik. Na jaren trainen bij mensen die dachten dat ze er verstand van hadden, eindelijk een trainer gevonden die wel weet hoe het moet.

Laat even je schema zien van wat je eet, o ik zie het al jij gaat s`avonds naar de Albert Heijn als de deuren gesloten zijn om te kijken of je nog wat te eten kan halen.

Gelukkig weet Brain er wel raad mee, ander eet schema gekregen en na heel veel cardio en de juiste kracht begeleiding eindelijk de buik wat minder.

Nu een jaar verder waarvan de eerste maanden 3x in de week bij Brain te hebben getraind ( zelf daarnaast ook nog 2x in de week) eindelijk een sixpack.

Vrijdag 15 september 2017 een fotoshoot om mijzelf te verwennen voor alle inzet die ik samen met Brain heb bereikt.

Brian ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de prestatie die jij geleverd hebt. En natuurlijk gaan samen de komende jaren gewoon door.

Groetjes Rowdy

Rowdy Dettingmeijer